SMASHED POTATOES FESTIVAL

De freestyle en classics machine is aangezet in het zuiden! Precies in het midden van Limburg gaan we historie schrijven en kunnen alle liefhebbers van de echte classics in de hardere stijlen en freestyle volledig worden bediend.

Op een schitterende locatie aan het water met 3 areas gaan we met zijn allen los op zaterdag 6 augustus. De komende jaren zal Smashed Potatoes festival hier verder groeien en daarmee heeft Limburg eindelijk haar eerste echte festival in de hardere stijlen in the pocket.

Let op: De minimale leeftijd is 18 jaar!

LOCATION

BillyBird Park – Drakenrijk, Reuver

LINE UP

Area 1: French Fries (Freestyle – Retro)

Area 2: Mashed Potatoes (Hardstyle / Early Hardstyle – Hardhouse)

Area 3: Raw & Old Potatoes (Millenium – early Rave – old skool classics)

FAQ

Gezondheid

Categorie: Gezondheid

Uiteraard proberen wij mee te denken met iedereen. Stuur minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@smashedpotatoes.nl en vermeld wat je graag zou willen meenemen.

Categorie: Gezondheid

Ja, vraag dit minimaal 2 weken van te voren aan via info@smashedpotatoes.nl zodat we hier een passende oplossing voor kunnen aanbieden.

Categorie: Gezondheid

Indien je medicijnen gebruikt en deze absoluut dient in te nemen tijdens het festival, stuur dan minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@smashedpotatoes.nl met een toelichting voor gebruik van je medicijnen.

Contact

Neem contact met ons op voor als er vragen zijn over het festival, tickets of andere zaken.
Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@smashedpotatoes.nl

Partners