Pendelbus station Reuver – Drakenrijk

Van 13.30u – 18.30u naar en van 22.30u tot 00.30u retour rijdt er een gratis pendelbus tussen station Reuver en de festival locatie Billybirdpark Drakenrijk

Let op: In – en uitstappen bushalte Wilhelminalaan, t.h.v. Forza kapper

*Vanaf station Roermond naar station Reuver is slechts 10 min met de stoptrein. Na afloop van het festival vertrekt de laatste stoptrein terug naar Roermond om 00.15u

Veerpont “Kessel – Beesel”

Er is een gratis extra vaart gepland om 00.30u na afloop van Smashed Potatoes Festival. Zorg dat je op tijd bent om mee over te kunnen.


Busreizen

Geen BOB gevonden? wij hebben de oplossing! In samenwerking met Jacobs reizen zijn er diverse opstapplaatsen voor oa Maastricht, Heerlen, Sittard. Met Jacobs reizen wordt je voordelig naar het festival gebracht… en weer naar huis. Check hieronder de informatie:

Route Zuid:

12:10 uur Maastricht, De Geusselt
12:30 uur Valkenburg Station
13:00 uur Heerlen, NS station Spoorsingel, Tourhalte
13:30 uur Sittard, P&R Geerweg, achterzijde Station
14:30 uur aankomst Reuver

Kosten: 32,50 per persoon

🎫 Tickets voor de busreizen krijg je hier.

 


Overige:

Kom je met de fiets of  te voet?

Vanuit regio Kessel, Panningen, Roermond, Swalmen volg de signing fietsroute naar de hoofdingang van Drakenrijk en volg de signing naar de ingang van het festival.

Vanuit regio Reuver, Belfeld volg de signing fietsroute via de Bergerhof/Welkensvenweg naar de ingang van het festival.

Kiss & Ride locatie:

Volg de signing Kiss & Ride naar de hoofdingang van Drakenrijk en vervolgens de voetganger signing naar de ingang van het festival.